Pielaveden seurakunta
Kirkkoherran sähköpostiosoite: arto.penttinen@evl.fi

Sähköpostiosoite: pielaveden.seurakunta@evl.fi

Laskutustiedot

Laskutustiedot ja laskutusosoite (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivulle).Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Palvelut

Ilvolankatu 14b
74100  Iisalmi

Asiointi paikan päällä vain ajanvarauksella. Häät, kaste ja tilavaraukset,avioliiton esteiden tutkinta, virkatodistukset, sukuselvitykset- ja tutkimukset sekä kirkkoon liittyminen ja eroaminen.

Siirry Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterin sivulle osoitteessa ylasavonseurakunnat.fi
Ilvolankatu 14b
74100  Iisalmi

Asiointi paikan päällä vain ajanvarauksella. Papin, kanttorin ja tilan varaus, käytännön järjestelyt, haudanhoitosopimukset ja hautapaikat.

Siirry Hautauspalveluiden sivulle osoitteessa ylasavonseurakunnat.fi

Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

H I J K O P R T

Kiinteistöhuolto Hirvasoja Oy

Haudankaivuu-urakoitsija
Pielaveden seurakunta
Hautauspalvelut
Puustellintie 36

Hannu Huttunen

seurakuntapuutarhuri
Hautauspalvelut
Vanha kirkkotie 13
74100 Iisalmi

Ympäristötyöryhmän vastuuhenkilö

Ympäristötyöryhmän vastuuhenkilönä hän toimii yhdessä palvelupäällikkö Riitta Kaasisen kanssa. Ylä-Savon seurakuntayhtymän ympäristötyöhön voit tutustua täältä. Hannu Huttunen toimii ajoittain myös suntion tehtävissä.

Kirsi Ikäläinen

seurakuntaemäntä
Emäntäpalvelut Kiinteistöpalvelut

Timo Jokela

Päivystän seurakuntatoimistolla torstaina ja perjantaina klo 9-12 (paitsi jos joku tilaisuus on samaan aikaan). Tapaamista voi sopia myös puhelimitse haluttuun ajankohtaan. Vapaapäiväni ovat pääosin maanantai ja tiistai, kerran kuukaudessa myös lauantai ja sunnuntai. Kanssani voi sopia kaikista seurakunnan tapahtumista (kasteet, vihkimiset, hautajaiset, hartaudet, kotikäynnit). Vastuualueenani on myös kasvatustyö ja rippikoulutyö.

Jaana Kiukkonen

Jyrki Kiukkonen

Nuorisotyönohjaaja on tavattavissa toimistolla, Pappilantie 11, pääsääntöisesti ma-pe klo 8.30-11 ja 12-16 välisenä aikana.

Maria Ojanperä

tiedottaja
Viestintäpalvelut
Postiosoite: Ilvolankatu 14b. Käyntiosoite: Riistakatu 11b
74100 Iisalmi

Jani Pennanen

suntio (Laukkalan kirkko)/ Yksityinen elinkeinon harjoittaja
Kiinteistöpalvelut

Töissä tarvittaessa, ei kokoaikaisesti.

Arto Penttinen

kirkkoherra, lääninrovasti

Toimii oman viran ohella myös Iisalmen rovastikunnan lääninrovastina.

Tavattavissa yleensä ma-ti klo 9-12 seurakuntakeskuksessa, mutta sopimuksen mukaan muulloinkin ja myös kotikäynneillä.

Raili Räihä

seurakuntamestari
Hautauspalvelut Kiinteistöpalvelut

Minna Tissari

Pääsääntöisesti tavoitettavissa ke-su, vapaat yleensä ma ja ti, ei varsinaista päivystysaikaa.

Minna Toivanen

Diakoni-lähetyssihteeri