Yhteisvastuu

Yhteisvastuukeräys 2019 tukee lasten ja nuorten koulutusta

Suomessa vuoden 2019 keräysvaroin tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua esimerkiksi avustamalla maksullisten opiskeluvälineiden hankinnassa Kirkon diakoniarahaston ja paikallisseurakuntien kanssa. Keräys käynnistyy 3.2.2019 ja jatkuu 1.5. asti.

Seurakunnissa pyritään turvaamaan keräysvaroin vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua tukemalla välttämättömien opiskeluvälineiden hankinnassa.

Maailman katastrofialueilla keräyksen tuotolla tuetaan laadukasta koulutusta lapsille ja nuorille. Turvalliset koulurakennukset ja koulutetut opettajat auttavat lapsia toipumaan traumaattisista kokemuksista, sopeutumaan uuteen elämäntilanteeseen ja oppimaan tulevaisuuden kannalta elintärkeitä taitoja. Avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.

www.yhteisvastuu.fi

www.facebook.com/yhteisvastuu

Kuvissa lausahduksia:

Pielaveden seurakunnan Yhteisvastuu-tapahtumia 2019

• su 7.4. kello 19.00  Kauneimmat hengelliset laulut- Yhteisvastuukonsertti Pielaveden kirkossa. Vapaa pääsy.