Uutiset

Uutislistaukseen

Laukkalan kirkko ulkoapäin.

Tule keskustelemaan Laukkalan kirkon tulevaisuudesta

3.5.2021 14.50

Laukkalan kirkon tulevaisuudesta järjestetään keskustelutilaisuus maanantaina 10.5. klo 18.00 Laukkalan kirkossa. Paikalla ovat keskustelemassa muun muassa Pielaveden seurakunnan kirkkoherra Arto Penttinen ja Ylä-Savon seurakuntayhtymän kiinteistöpäällikkö Jarno Rönkkö.  

Ylä-Savon seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto on hyväksynyt seurakuntayhtymän kiinteistöstrategialuonnoksen ja on pyytänyt luonnoksesta lausunnot kaikilta yhtymän seurakuntien seurakuntaneuvostoilta. Lausuntokierroksen jälkeen asiaa käsitellään yhteisessä kirkkoneuvostossa ja lopullisen hyväksynnän strategialle antaa yhteinen kirkkovaltuusto. 

Vuoteen 2030 ulottuvassa strategialuonnoksessa kiinteistöt on jaettu kolmeen ryhmään, pidettäviin, kehitettäviin ja mahdollisesti realisoitaviin. Laukkalan kirkosta oltaisiin luonnoksen mukaan luopumassa.  

Aiheeseen voi tutustua mm. Pielavesi-Keitele –lehden verkkoartikkelin kautta; Kirkon kohtalo puhuttaa: Laukkalan kirkon realisoinnin sisältävä strategialuonnos lähtee lausuntokierrokselle (julkaistu 29.4.). Artikkeli on vapaasti Pielavesi-Keitele -lehden verkkosivuilla luettavissa. Lisätietoa saa myös Pielaveden kirkkoherra Arto Penttiseltä.  

Kirkon tulevaisuudesta on mahdollisuus keskustella paikanpäällä maanantaina 10.5. klo 18.00 alkaen. Turvavälin mahdollistamiseksi Laukkalan kirkkoon mahtuu enintään 50 henkeä. 

Pielavesi-Keitele -lehden verkkoartikkeli Laukkalan kirkosta (Siirryt linkistä Pielavesi-Keitele -lehden verkkosivuille)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätietoja: Pielaveden seurakunta, kirkkoherra Arto Penttinen, 0400 914 006, arto.penttinen@evl.fi