Erilaisia leipiä EU:n ruoka-avun jakotilaisuudessa.

EU:n ruoka-apua jaetaan toukokuun lopulla - myös kotiinkuljetus mahdollisuus

19.5.2020 15.24

Pielaveden seurakunta jakaa EU:n ruoka-apua toukokuussa. EU:n ruoka-apu on tarkoitettu vähävaraisille henkilöille. Ruoka-avun jakaminen on suunniteltu niin, että tartuntariski olisi mahdollisimman vähäinen.

Pielaveden seurakunta jakaa EU ruoka-apua yhteistyössä Monitaitoiset ry:n kanssa. Ruoka-apua jaetaan Monitaitoiset ry:n pihalla, Pajatie 5, keskiviikkona 27.5.

EU ruoka-avun jakaminen on jaksotettu kolmeen osaan. Kello 8-9 ruoka-apua jaetaan perheille, kello 9-10 työttömille ja kello 10-11 eläkeläisille.

Paikalle toivotaan yhtä hakijaa per kotitalous. Jakotilaisuudessa huomioidaan turvavälit.

Riskiryhmään kuuluvilla ja infektio-oireita potevilla on mahdollisuus sopia ruoka-avun kotiin kuljetuksesta diakoniatyön kanssa. Lisätietoja EU ruoka-avusta ja kotiinkuljetuksen voi sopia diakoni Anne Maria Halosen kanssa puhelimitse numerossa 040 743 2038.