Köysi, joka muodastaa sydämen

Pielaveden seurakunnan diakoninen apu koronapandemian aikana

5.5.2020 12.23

Seurakunnan diakoniatyön tehtävänä on auttaa niitä, joiden hätä on suurin tai joita ei muulla tavoin auteta.

Ruoka-apua ja muuta apua saatavana. Ole rohkeasti yhteydessä vs. diakoni Anne Maria Haloseen puh. 040 743 2038 tai sähköpostilla anne.halonen@evl.fi

Ruoka-apu

Ruoka-apua jaetaan tarpeen mukaan. Apu jaetaan tarvitseville puhelimitse tai sähköpostilla tulevien yhteydenottojen perusteella. Ole rohkeasti yhteydessä ruoka-avusta vs.diakonin Anne Maria Haloseen puh. 040 743 2038 tai sähköpostilla anne.halonen@evl.fi

Keräilykorit K- ja S-Marketeissa

Voit lahjoittaa hyvin säilyviä tuotteita kuten säilykkeitä ja kuiva-aineita keräilykoriin. Diakonia jakaa tuotteet niitä tarvitseville ruoka-apuna. Keräys on K- ja S-Marketeissa toistaiseksi.

Etsivä vanhustyö

Oletko yksin, tunnetko yksinäisyyttä, tarvitsetko apua tai vaikka keskustelua apua? Huolettaako läheisin ikäihmisen tilanne? Etsivän vanhustyön yhteydenottopyyntökortteja tarjolla muun muassa apteekissa, pankissa sekä monissa muissa avoinna olevissa liikkeissä. Kortin täyttämällä diakonia on yhteydessä avun tarvitsijaan.