Pielaveden kirkko (Kirkoon mahtuu yhteensä 160 henkilöä koronapandemian aikana)

Sadonkorjuun kiitosjuhla. Messun jälkeen kirkkokahvit ja tilaisuus, jossa puhujana Heta Malinen Kuopion kriisikeskuksesta. Aiheena: maaseudun turvaverkko-hanke, jolla tuetaan maaseutuyrittäjien jaksamista.

Rukoile koko maamme puolesta että varjeltuisimme mahdollisimman hyvin koronavirukselta.

Jumalanpalvelusta voit seurata myös Pielaveden seurakunnan Youtube-kanavalla:

Klikkaa ja seuraa jumalanpalvelusta Pielaveden kirkossa (Linkki avautuu Youtube-kanavalle)

Pielaveden seurakunta

kirkkoherra, lääninrovasti

Toimii oman viran ohella myös Iisalmen rovastikunnan lääninrovastina.

Tavattavissa yleensä ma-ti klo 9-12 seurakuntakeskuksessa, mutta sopimuksen mukaan muulloinkin ja myös kotikäynneillä.

Päivystän seurakuntatoimistolla torstaina ja perjantaina klo 9-12 (paitsi jos joku tilaisuus on samaan aikaan). Tapaamista voi sopia myös puhelimitse haluttuun ajankohtaan. Vapaapäiväni ovat pääosin maanantai ja tiistai, kerran kuukaudessa myös lauantai ja sunnuntai. Kanssani voi sopia kaikista seurakunnan tapahtumista (kasteet, vihkimiset, hautajaiset, hartaudet, kotikäynnit). Vastuualueenani on myös kasvatustyö ja rippikoulutyö.