Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus

Pielaveden kirkko (Kirkoon mahtuu yhteensä 160 henkilöä koronapandemian aikana)

Jumalanpalvelukseen voi kokoontua enimmillään 160 ihmistä. 1.5. metrin turvavälit on merkitty penkkeihin. Saman perheen jäsenet voivat istua vierekkäin. Käsidesejä käytetään kirkkoon tullessa ja kirkosta poistuttaessa. Sairaana ei pidä osallistua. Jumalanpalvelus striimataan Pielaveden seurakunnan Youtube-kanavalla.

Rukoile koko maamme puolesta että varjeltuisimme mahdollisimman hyvin koronavirukselta.

Pielaveden seurakunnan Youtube-kanava

Pielaveden seurakunta

Päivystän seurakuntatoimistolla torstaina ja perjantaina klo 9-12 (paitsi jos joku tilaisuus on samaan aikaan). Tapaamista voi sopia myös puhelimitse haluttuun ajankohtaan. Vapaapäiväni ovat pääosin maanantai ja tiistai, kerran kuukaudessa myös lauantai ja sunnuntai. Kanssani voi sopia kaikista seurakunnan tapahtumista (kasteet, vihkimiset, hautajaiset, hartaudet, kotikäynnit). Vastuualueenani on myös kasvatustyö ja rippikoulutyö.