Pielaveden kirkko (Kirkoon mahtuu yhteensä 160 henkilöä poikkeusaikana)

Toistaiseksi jumalanpalvelukset toimitetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaa.

Rukoile koko maamme puolesta että varjeltuisimme mahdollisimman hyvin koronavirukselta.

31.5. jumapalvelus ei ole vielä yleisölle avoin. Poikkeusolojen kokoontumisrajoituksissa ja ohjeistuksissa noudatetaan 31.5. saakka voimassa olevia rajoituksia ja näin ollen jumalanpalvelus toteutetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Sunnuntaina 7.6. voimme taas kokoontua yhdessä viettämään pyhää. Tervetuloa silloin kirkkoon!

Kolehti:
Kirkon paikallisseurakuntien piirissä toimivien tavoittavien jumalanpalvelusyhteisöjen tukemiseksi valmennuksella, mentoroinnilla ja tapahtumilla Hengen uudistus kirkossamme ry:n kautta.

Lahjoitusvaihtoehdot:
* Tekstiviestilllä (10€): Lähetä viesti "10E HU" numeroon 16588.
* MobilePayllä: lyhytnumero 27711.
* Verkossa: www.hengenuudistus.fi

Rahankeräyslupa

Hengen uudistus kirkossamme ry:n rahankeräyslupa: RA/2018/820.

Toimeenpanoaika ja -alue: 1.1.2019 - 31.12.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kerätyt varat käytetään yhdistyksen harjoittamaan - koulutus- ja kurssitoimintaan - hengellisten yhteisöjen toimintaedellytysten luomiseen ja ylläpitoon - seurakuntatapahtumiin - lähetystyöhön ja diakonia-avustuksiin Venäjällä - yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen - radio- ja tv-ohjelmien valmistamisesta ja esittämisestä aiheutuviin kustannuksiin.

Linkki keräysohje

Pielaveden seurakunta

kirkkoherra, lääninrovasti

Toimii oman viran ohella myös Iisalmen rovastikunnan lääninrovastina.

Tavattavissa yleensä ma-ti klo 9-12 seurakuntakeskuksessa, mutta sopimuksen mukaan muulloinkin ja myös kotikäynneillä.