Perhekerho

Perhekerho Seurakuntakeskus

Perhekerho tekee retken Kuopion liikuntaseikkailupuisto HopLopiin. Seurakunta kustantaa matkat. Osallistujat maksavat sisäänpääsyn ja ruuan. Ennakkoilmoittautuminen Jaana Kiukkoselle.

Ohjaajina toimivat nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen ja diakoni-lähetyssihteeri Minna Sahlberg.

Päiväkoti Tarulinna

Katsomusvierailu - päiväkoti Tarulinnan menninkäiset ja viikarit

Seurakunnan katsomusvierailut varhaiskasvatusryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.

Perhekerho

Perhekerho kutsuu lapsia ja vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen erilaisten teemojen äärelle, kokemusten jakamiseen ja yhteiseen hartaushetkeen. Kerhon päätteeksi on ilmainen puurolounas.

Rannankylän koulu

Katsomusvierailu Rannankylän esikouluryhmiin