Pielaveden kirkko

Toistaiseksi jumalanpalvelukset toimitetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaa.

Rukoile koko maamme puolesta että varjeltuisimme mahdollisimman hyvin koronavirukselta.

Kolehti:

Lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelmaan Saharan eteläpuolisen Afrikan maissa 16 vähemmistökielellä Suomen Pipliaseuran kautta.

Lahjoita Pipliaseuran lukutaitotyöhön

Lukemaan oppiminen omalla kielellä on perustava ihmisoikeus ja elämän suuri käännekohta. Lukutaitoiset naiset ohjaavat myös lapsensa kouluun, ja hyvän kierre kasvaa. Lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelma on Pipliaseuran kärkihankkeita. Se ulottuu 13 Afrikan vähemmistökielelle Etiopiassa, Keniassa, Malawissa, Namibiassa ja Tansaniassa. Koulutamme 800 opettajaa, ja he opettavat 20 000 aikuista naista lukemaan.

Lahjoita puhelimella
10 € tekstiviesti PIPLIA numeroon 16499
10 € soita numeroon 0600 9 5127 (hinta 10,01 + pvm)
Mobile Pay: haluamasi summa lyhytnumeroon 92600

Lahjoita verkossa: piplia.fi/lahjoita

Pipliaseuran keräyslupa RA/2017/786 koko maa
(ÅLR 2019/4746 Ahvenanmaa) Lisää keräysluvasta piplia.fi

Pielaveden seurakunta

kirkkoherra, lääninrovasti

Toimii oman viran ohella myös Iisalmen rovastikunnan lääninrovastina.

Tavattavissa yleensä ma-ti klo 9-12 seurakuntakeskuksessa, mutta sopimuksen mukaan muulloinkin ja myös kotikäynneillä.