Päiväkerho Päiväkerhotila

Päiväkerho - leikin lumoa ja hiljaisuutta. Kymmenen lapsen päiväkerhoryhmä kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloihin. Tärkeintä on silloin leikki, hiljentyminen ja eväiden syönti.

Päiväkerhoon kokoontuu kerralla kymmenen lapsen ryhmä. Syksyisin aloittaviin uusiin ryhmiin ilmoittautuu 4-5 -vuotiaita lapsia. Kerhoryhmä kokoontuu kerran viikossa kahdeksi tunniksi. Kokoontumispaikkana on seurakuntakeskuksella sijaitsevat päiväkerhotilat.

Kokoonnumme leikkimään, hiljentymään, olemaan ja toimimaan. Päiväkerhoarkea värittää monenlainen toiminta, jonka sisältöä luo ohjaaja yhdessä lasten kanssa.

Ohjelmasta vastaa nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen.

Päiväkerhotoiminta on ilmainen seurakunnan jäsenille