Perhekerho Pielaveden kirkko

Perhekerho kutsuu lapsia ja vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen erilaisten teemojen äärelle, kokemusten jakamiseen ja yhteiseen hartaushetkeen. Kerhon päätteeksi on ilmainen puurolounas.

Tällä kertaa kokoonnumme kirkkoon laulamaan pääsiäislauluja ja etsimään munia.

Ohjaajina toimivat nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen ja diakoni-lähetyssihteeri Minna Sahlberg.

Säviä

Katsomusvierailu ryhmis Muksulaan

Seurakunnan katsomusvierailut varhaiskasvatusryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.
ma 9.12.2019 klo 9.30 - ti 10.12.2019 klo 11.30