Kuulemistilaisuus seurakuntaisille

ke 12.2. klo 17.00

Seurakuntasali

Seurakuntalaisia kutsutaan kuulemistilaisuuksiin kertomaan oma kantansa, keskustelemaan ja kyselemään yhteisen Ylä-Savon seurakunnan perustamisesta.

Ylä-Savon seurakuntayhtymän viisi seurakuntaneuvostoa ja Keiteleen kirkkovaltuusto päättävät asiaa koskevan aloitteen tekemisestä maaliskuun 25. päivä. 

Kuulemistilaisuudet järjestetään ennen päätöksien tekemistä kaikilla kuudella paikkakunnalla, joiden seurakuntia yhdistyminen koskee; Iisalmen, Keiteleen, Lapinlahden, Pielaveden, Sonkajärven ja Varpaisjärven seurakunnissa.

 

  • Pielavesi keskiviikkona 12.2.2020 klo 17.00 seurakuntatalolla

Tilaisuuksissa seurakuntalaisia on kuulemassa päätöksen tekeviä luottamushenkilöitä. Asiaa esittelevät Veto 3 –hankkeen ohjausryhmän puheenjohtaja Arto Penttinen ja hallintojohtaja Katariina Bergbacka. 

Seurakuntalaisille ja asiasta kiinnostuneille on koottu hanketta koskevaa tietoa osoitteeseen ylasavonseurakunnat.fi/veto-3-hanke.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Sivulta löytyy myös viestilomakeLinkki avautuu uudessa välilehdessä, jolla voi lähettää ennakkoon oman kantansa, kysymyksiä ja kommentteja tilaisuuksissa käsiteltäväksi. 

Tiedote: Seurakuntalaiset voivat ilmaista kantansa seurakuntien yhdistymisestä kuulemistilaisuuksissa


Ota yhteyttä

kirkkoherra, lääninrovasti
Pappilantie 11
72400 Pielavesi

Toimii oman viran ohella myös Iisalmen rovastikunnan lääninrovastina.

Tavattavissa yleensä ma-ti klo 9-12 seurakuntakeskuksessa, mutta sopimuksen mukaan muulloinkin ja myös kotikäynneillä.