Ekumeeninen ilta Pielaveden ortodoksisessa kirkossa

Ekumeeninen ilta Pielaveden ortodoksisessa kirkossa

Puistotie 2, 72400 Pielavesi

Kristittyjen ykseyden rukousviikon 18.-25.1. paikallinen tapahtuma Pielavedellä.

Ekumeenisessa illassa musiikkia ja hartautta kahdesta kristillisestä perinteestä. Filosofian tohtori Katariina Husso kertoo siitä, miten sotien jälkeen rakennettujen kirkkojen esineistö, joka merkittävältä osin oli pelastettu Karjalasta, jaettiin seurakuntien käyttöön.

Mukana illassa pastori Harri Peiponen Kuopion ortodoksisesta seurakunnasta, kirkkoherra Arto Penttinen Pielaveden seurakunnasta.

Musiikista vastaavat kanttorit Eija Honkaselkä Kuopion ortodoksisesta seurakunnasta ja Minna Tissari Pielaveden seurakunnasta.

Iltatee.

Pielaveden seurakunta

kirkkoherra, lääninrovasti

Toimii oman viran ohella myös Iisalmen rovastikunnan lääninrovastina.

Tavattavissa yleensä ma-ti klo 9-12 seurakuntakeskuksessa, mutta sopimuksen mukaan muulloinkin ja myös kotikäynneillä.

Pielaveden kirkko

Messu on viikoittainen pääsiäisjuhla.

Pielavedentie 151

Miesten kota-ilta

Miesten kota-ilta Kakkomäellä. Makkaraa ja nokipannukahvit.