Katsomusvierailu ryhmis Päivänsäteessä

Katsomusvierailu ryhmis Päivänsäteessä

Ryhmis Päivänsäde

Seurakunnan katsomusvierailut varhaiskasvatusryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.

Nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen vierailee varhaiskasvatusryhmissä kerran kuussa.

Katsomusvierailun aikana perehdytään evankelisluterilaiseen uskontoon. Yhteisen hetken aikana pohditaan Raamatun kertomuksia sekä ihmetellään kirkkovuoteen liittyviä perinteitä ja symboliikkaa. Yhdessä myös askarrellaan, musisoidaan ja leikitään.

Pielaveden seurakunta

Säviä

Katsomusvierailu ryhmis Muksulaan

Perhekerho

Perhekerho kutsuu lapsia ja vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen erilaisten teemojen äärelle, kokemusten jakamiseen ja yhteiseen hartaushetkeen. Kerhon päätteeksi on ilmainen puurolounas.
ma 9.12.2019 klo 9.30 - ti 10.12.2019 klo 11.30

Perhekerho