Perheiden mukulamessu

Pielaveden kirkko

Esillä kastepuu, josta voi hakea vuoden 2019 puolella kastetun nimilehden. Kastetoimituksen yhteydessä kirjoitetaan nimilehti, joka tuodaan kastepuuhun. Mukana lapsikuorolaisia.

Jumalanpalveluksen kulku ja laulujen sanat heijastetaan valkokankaalle. Tervetuloa kaikki mukaan.

Päivystän seurakuntatoimistolla torstaina ja perjantaina klo 9-12 (paitsi jos joku tilaisuus on samaan aikaan). Tapaamista voi sopia myös puhelimitse haluttuun ajankohtaan. Vapaapäiväni ovat pääosin maanantai ja tiistai, kerran kuukaudessa myös lauantai ja sunnuntai. Kanssani voi sopia kaikista seurakunnan tapahtumista (kasteet, vihkimiset, hautajaiset, hartaudet, kotikäynnit). Vastuualueenani on myös kasvatustyö ja rippikoulutyö.