Varhaiskasvatuksen yhteinen joulukirkko

Pielaveden kirkko

Varhaiskasvatuksen yhteinen joulukirkko kirkossa. Lasten esittämiä joululauluja ja joulutervehdys. Tervetuloa lapset ja vanhemmat mukaan!

Myös kotona olevat lapset ja vanhemmat, sekä kaikki muut tervetulleita.

Päivystän seurakuntatoimistolla torstaina ja perjantaina klo 9-12 (paitsi jos joku tilaisuus on samaan aikaan). Tapaamista voi sopia myös puhelimitse haluttuun ajankohtaan. Vapaapäiväni ovat pääosin maanantai ja tiistai, kerran kuukaudessa myös lauantai ja sunnuntai. Kanssani voi sopia kaikista seurakunnan tapahtumista (kasteet, vihkimiset, hautajaiset, hartaudet, kotikäynnit). Vastuualueenani on myös kasvatustyö ja rippikoulutyö.