VALON LAPSI -TUOMASMESSU

VALON LAPSI -TUOMASMESSU Pielaveden kirkko

Niityillä lunta, hiljaiset kadut... Nyt pitkin järven selkää... Jo laulavat lumi ja tuuli....

Pekka Simojoen ja Anna-Mari Kaskisen musiikkiin pohjautuva

VALON LAPSI -TUOMASMESSU

Tuomasmessu on avaran hengellisyyden luterilainen messu, jossa yhdistyvät arkiseen elämään liittyvät kysymykset ja rukoukset, vanhan kirkon traditio sekä mukaansatempaavat laulut ja virret.

Messua ovat valmistelleet seurakunnan työntekijöiden kanssa vapaaehtoiset sekä tätä messua varten koottu soitin ja lauluyhtye.

Päivystän seurakuntatoimistolla torstaina ja perjantaina klo 9-12 (paitsi jos joku tilaisuus on samaan aikaan). Tapaamista voi sopia myös puhelimitse haluttuun ajankohtaan. Vapaapäiväni ovat pääosin maanantai ja tiistai, kerran kuukaudessa myös lauantai ja sunnuntai. Kanssani voi sopia kaikista seurakunnan tapahtumista (kasteet, vihkimiset, hautajaiset, hartaudet, kotikäynnit). Vastuualueenani on myös kasvatustyö ja rippikoulutyö.