Messu Laukkalassa

Johdanto (Jumala kutsuu)

Sana (Jumala puhuttelee)

Ehtoollinen (Jumala palvelee)

Päätös (Jumala siunaa ja lähettää)

Pielaveden seurakunta

Päivystän seurakuntatoimistolla torstaina ja perjantaina klo 9-12 (paitsi jos joku tilaisuus on samaan aikaan). Tapaamista voi sopia myös puhelimitse haluttuun ajankohtaan. Vapaapäiväni ovat pääosin maanantai ja tiistai, kerran kuukaudessa myös lauantai ja sunnuntai. Kanssani voi sopia kaikista seurakunnan tapahtumista (kasteet, vihkimiset, hautajaiset, hartaudet, kotikäynnit). Vastuualueenani on myös kasvatustyö ja rippikoulutyö.

Messu

Sunnuntai on aina ylösnousemuksen juhlapäivä. Messu on jokaviikkoinen Jumalan perheväen juhla.

VALON LAPSI -TUOMASMESSU

Niityillä lunta, hiljaiset kadut... Nyt pitkin järven selkää... Jo laulavat lumi ja tuuli....

Varhaiskasvatuksen yhteinen joulukirkko

Varhaiskasvatuksen yhteinen joulukirkko kirkossa. Lucia-kulkue ja lasten esittämiä joululauluja ja joulutervehdys. Tervetuloa lapset ja vanhemmat mukaan!