Katsomusvierailu Rannankylän esikouluryhmiin

Katsomusvierailu Rannankylän esikouluryhmiin

Rannankylän koulu

Toiminnallinen tunti alakoululla.

Nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen vierailee esikouluryhmissä. Katsomusvierailun aikana perehdytään evankelisluterilaiseen uskontoon. Yhteisen hetken aikana pohditaan Raamatun kertomuksia sekä ihmetellään kirkkovuoteen liittyviä perinteitä ja symboliikkaa. Yhdessä myös askarrellaan, musisoidaan ja leikitään.

Pielaveden seurakunta

Perhekerho

Perhekerho kutsuu lapsia ja vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen erilaisten teemojen äärelle, kokemusten jakamiseen ja yhteiseen hartaushetkeen. Kerhon päätteeksi on ilmainen puurolounas.

Säviä

Katsomusvierailu ryhmis Muksulaan

Seurakunnan katsomusvierailut varhaiskasvatusryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.
ma 9.12.2019 klo 9.30 - ti 10.12.2019 klo 11.30

Perhekerho