Rippikoululeiri

ma 8.7. kello 07.45 - pe 12.7. kello 14.00

Rippikoululeiri

Hirsikankaan leirikeskus; Sukeva

Marraskuussa aloittaneet rippikouluryhmät päättävät rippikoulunsa intensiivijaksoon leirillä.

Leirillä ohjaajina toimivat kappalainen Timo Jokela, diakoni-lähetyssihteeri Minna Sahlberg ja nuorisotyönohjaaja Jyrki Kiukkonen.

Pielaveden seurakunta

Päivystän seurakuntatoimistolla torstaina ja perjantaina klo 9-12 (paitsi jos joku tilaisuus on samaan aikaan). Tapaamista voi sopia myös puhelimitse haluttuun ajankohtaan. Vapaapäiväni ovat pääosin maanantai ja tiistai, kerran kuukaudessa myös lauantai ja sunnuntai. Kanssani voi sopia kaikista seurakunnan tapahtumista (kasteet, vihkimiset, hautajaiset, hartaudet, kotikäynnit). Vastuualueenani on myös kasvatustyö ja rippikoulutyö.

Pielaveden kirkko

Perheiden messu

Messu on tehty lapsia ja perheitä huomioiden. Mukana lapsikuoro. Kirkon lopussa kahvi- ja mehutarjoilu. Tervetuloa kaikki mukaan.