Helluntaipäivän messu

Helluntaipäivän messu Pielaveden kirkko

Saarna Pekka Huttunen Kansanlähetyksestä. Sunnuntai on aina ylösnousemuksen juhlapäivä. Messu on jokaviikkoinen Jumalan perheväen juhla.

Messun osat:

Jumala kutsuu

Jumala puhuttelee

Jumala palvelee

Jumala siunaa ja lähettää

Jokainen sunnuntai kuuluu kirkkovuoteen ja jokaisen sunnuntain aineistot löydät googlettamalla sanat "kirkkovuosi tänään".

Pielaveden seurakunta

kirkkoherra, lääninrovasti

Toimii oman viran ohella myös Iisalmen rovastikunnan lääninrovastina.

Tavattavissa yleensä ma-ti klo 9-12 seurakuntakeskuksessa, mutta sopimuksen mukaan muulloinkin ja myös kotikäynneillä.

Pielaveden kirkko

Konfirmaatiomessu

Rippikouluryhmä 2.

Kirkkosaarentie 589 C

Kaiken kansan mökkiseurat

Arto ja Elvi Kukkosella, Kirkkosaarentie 589 C. Alussa kahvia ja makkaraa. Mukana: Irma ja Juhani Waarna, teologian professori, pastori Veli-Matti Kärkkäinen ja pastori Timo Jokela. Musiikki: Annukka Soittu ja Majataloryhmä, sekä Anne Knuutinen.

Laukkalan kirkko

Tuuren sottiisi ja Savolainen messu

Perinteinen Tuuren sottiisin iltasoitto toteutuu tänään Antti Janka-Murroksen säveltämänä Savolaisena messuna.