to 30.5. kello 18.00

Kivenpyörittäjien kiitosmessu - Pielaveden seurakunnan kiviaitatalkoita 2009-2019! Pielaveden kirkko

Kiitosmessuun kutsutaan kaikkia kiviä aitaa varten keränneitä, kiviä kyliltä kirkolle kuljettaneita, kiviä aidaksi asettaneita, kaikkien heidän kotijoukkojaan ja kaikkia, jotka arvostavat tätä upeaa talkootyötä ja sen kestävää jälkeä.

Messuun osallistuu Lapuan tuomiorovasti Matti Salomäki.

Messun jälkeen osoitetaan kiitosta talkoolaisille ja sitten juodaan juhlakahvit.

Pielaveden seurakunta

kirkkoherra, lääninrovasti

Toimii oman viran ohella myös Iisalmen rovastikunnan lääninrovastina.

Tavattavissa yleensä ma-ti klo 9-12 seurakuntakeskuksessa, mutta sopimuksen mukaan muulloinkin ja myös kotikäynneillä.

Pielaveden kirkko

Iltamusiikki

Konsertissa esiintyvät Liisa Leppänen, viulu ja Minna Tissari, säestys.

Laukkalan kirkko

Tuuren sottiisi ja Savolainen messu

Perinteinen Tuuren sottiisin iltasoitto toteutuu tänään Antti Janka-Murroksen säveltämänä Savolaisena messuna.

Pielaveden kirkko

Messu

Sunnuntai on aina ylösnousemuksen juhlapäivä. Messu on jokaviikkoinen Jumalan perheväen juhla.