su 19.5. kello 10.00

Messu kirkossa. Kaikki rippikoululaiset mukana. Isosten siunaaminen. Rippikoululaiset osallistuvat ryhmänä ehtoolliselle (ehtoollinen tai siunaus) ja palauttavat rippikoulun osallistumiskortit. Kaatuneitten muistopäivä. Pielaveden kirkko

Messun jälkeen Pielaveden nuorisoseurojen kunniakäynti ja seppeleenlasku kirkonkylän sankarihaudoille. Klo 12.30 nuorisoseurojen kunniakäynti ja seppeleenlasku Laukkalan sankarihaudoille.

Messun osat:

Johdanto - Jumala kutsuu

Sana - Jumala puhuttelee

Ehtoollinen - Jumala palvelee

Päätös - Jumala siunaa ja lähettää

Pielaveden seurakunta

Päivystän seurakuntatoimistolla torstaina ja perjantaina klo 9-12 (paitsi jos joku tilaisuus on samaan aikaan). Tapaamista voi sopia myös puhelimitse haluttuun ajankohtaan. Vapaapäiväni ovat pääosin maanantai ja tiistai, kerran kuukaudessa myös lauantai ja sunnuntai. Kanssani voi sopia kaikista seurakunnan tapahtumista (kasteet, vihkimiset, hautajaiset, hartaudet, kotikäynnit). Vastuualueenani on myös kasvatustyö ja rippikoulutyö.