Veteraanien kirkkopyhä

Veteraanien kirkkopyhä Pielaveden kirkko

Messun jälkeen kunniakäynti sankarihaudoilla ja juhla srk-salissa. Tervetuloa veteraanit, puolisot ja lesket saattajineen. Pielaveden mieslaulajat mukana kirkossa ja srk-salissa.

Messun osat:

Johdanto - Jumala kutsuu

Sana - Jumala puhuttelee

Ehtoollinen - Jumala palvelee

Päätös - Jumala siunaa ja lähettää

Pielaveden seurakunta

Päivystän seurakuntatoimistolla torstaina ja perjantaina klo 9-12 (paitsi jos joku tilaisuus on samaan aikaan). Tapaamista voi sopia myös puhelimitse haluttuun ajankohtaan. Vapaapäiväni ovat pääosin maanantai ja tiistai, kerran kuukaudessa myös lauantai ja sunnuntai. Kanssani voi sopia kaikista seurakunnan tapahtumista (kasteet, vihkimiset, hautajaiset, hartaudet, kotikäynnit). Vastuualueenani on myös kasvatustyö ja rippikoulutyö.

kirkkoherra, lääninrovasti

Toimii oman viran ohella myös Iisalmen rovastikunnan lääninrovastina.

Tavattavissa yleensä ma-ti klo 9-12 seurakuntakeskuksessa, mutta sopimuksen mukaan muulloinkin ja myös kotikäynneillä.