G.B. Pergolesi: Stabat Mater

Pielaveden kirkko

G.B. Pergolesin Stabat Mater on teos sopraano- ja alttosolisteille sekä soitinyhtyeelle.

Tämä konsertti tiivistää hiljaisen viikon tunnelmia. Stabat mater - teoksen teksti käsittelee Jeesuksen äidin kärsimystä ristin juurella. Giovanni Battista Pergolesi on säveltänyt voimakkaan musiikin kahdelle solistille ja soitinyhtyeelle.

Esiintyjät ovat:

- Heini Heide, sopraano; Päivi Lappalainen, altto; Minna Forsberg, 1.viulu; Eija Kajava, 2.viulu; Mari Koivusalo, alttoviulu; Heidi Miettunen, sello sekä Hannu Virpi, urut.

Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelmamaksu 10€ on Pielaveden seurakunnan musiikkityön ja Pielaveden Musiikinystävät ryn hyväksi.

Pielaveden seurakunta

Pielaveden Musiikinystävät Ry

Pääsääntöisesti tavoitettavissa ke-su, vapaat yleensä ma ja ti, ei varsinaista päivystysaikaa.