Katsomusvierailu Tarulinnan pienryhmään

Katsomusvierailu Tarulinnan pienryhmään

Päiväkoti Tarulinna

Seurakunnan katsomusvierailut päivähoitoryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.

Nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen vierailee varhaiskasvatusryhmissä kerran kuussa.

Katsomusvierailun aikana perehdytään evankelisluterilaiseen uskontoon. Yhteisen hetken aikana pohditaan Raamatun kertomuksia sekä ihmetellään kirkkovuoteen liittyviä perinteitä ja symboliikkaa. Yhdessä myös askarrellaan, musisoidaan ja leikitään.

Pielaveden seurakunta

Päiväkoti Tarulinna

Katsomusvierailu Tarulinnan Menninkäisiin ja Viikareihin

Pohjois-Pielaveden koulu, Vaaraslahti

Koulukinkerit Pohjois-Pielaveden koululla

Koulukinkereillä käsitellään kristinopin keskeistä asiaa ja lauletaan yhdessä.

Päiväkerhotila

Päiväkerho - leikin lumoa ja hiljaisuutta. Kymmenen lapsen päiväkerhoryhmä kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloihin. Tärkeintä on silloin leikki, hiljentyminen ja eväiden syönti.