Katsomusvierailu Rannankylän eskariryhmissä

Katsomusvierailu Rannankylän eskariryhmissä

Rannankylän koulu

Toiminnallinen tunti alakoululla.

Kaikki sivukylien koulujen oppilaat osallistuvat toimintaan, jota nuorisotyönohjaajat toteuttavat lasten kanssa. Kokoonnumme kerran kuussa liikkumaan, leikkimään, pelaamaan, musisoimaan tai askartelemaan. Yhdessä pohditaan Raamatun kertomusten sanomaa ja myös evankelisluterilaisen kirkon oppia.

Päiväkerhotila

Päiväkerho - leikin lumoa ja hiljaisuutta. Kymmenen lapsen päiväkerhoryhmä kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloihin. Tärkeintä on silloin leikki, hiljentyminen ja eväiden syönti.

Päiväkerhotila

Ryhmis Muksula, Säviä

Katsomusvierailu ryhmis Muksulaan

Seurakunnan katsomusvierailut päivähoitoryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.