Perhekerho Päiväkerhotila

Perhekerho kutsuu lapsia ja vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen erilaisten teemojen äärelle, kokemusten jakamiseen ja yhteiseen hartaushetkeen. Kerhon päätteeksi on ilmainen puurolounas.

Ohjaajina toimivat nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen ja vs. diakoni-lähetyssihteeri Minna Sahlberg.

Pielaveden seurakunta

Päiväkoti Tarulinna

Katsomusvierailu Tarulinnan Menninkäisiin ja Viikareihin

Seurakunnan katsomusvierailut päivähoitoryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.

Pohjois-Pielaveden koulu, Vaaraslahti

Koulukinkerit Pohjois-Pielaveden koululla

Koulukinkereillä käsitellään kristinopin keskeistä asiaa ja lauletaan yhdessä.

Päiväkerhotila

Päiväkerho - leikin lumoa ja hiljaisuutta. Kymmenen lapsen päiväkerhoryhmä kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloihin. Tärkeintä on silloin leikki, hiljentyminen ja eväiden syönti.