Katsomusvierailu Säviän koululle

Katsomusvierailu Säviän koululle

Säviän koulu

Toiminnallinen tunti alakoululla.

Kaikki sivukylien koulujen oppilaat osallistuvat toimintaan, jota nuorisotyönohjaajat toteuttavat lasten kanssa. Kokoonnumme kerran kuussa liikkumaan, leikkimään, pelaamaan, musisoimaan tai askartelemaan. Yhdessä pohditaan Raamatun kertomusten sanomaa ja myös evankelisluterilaisen kirkon oppia.

Pielaveden seurakunta

Perhekerho

Koulu kaikille lapsille - yhteisvastuuteema. Kerhon päätteeksi on ilmainen puurolounas.

Päiväkerhotila

Päiväkerho - leikin lumoa ja hiljaisuutta. Kymmenen lapsen päiväkerhoryhmä kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloihin. Tärkeintä on silloin leikki, hiljentyminen ja eväiden syönti.