Katsomusvierailu Pohjois-Pielaveden koululle

Katsomusvierailu Pohjois-Pielaveden koululle

Pohjois-Pielaveden koulu, Vaaraslahti

Toiminnallinen tunti alakoululla.

Kaikki sivukylien koulujen oppilaat osallistuvat toimintaan, jota nuorisotyönohjaajat toteuttavat lasten kanssa. Kokoonnumme kerran kuussa liikkumaan, leikkimään, pelaamaan, musisoimaan tai askartelemaan. Yhdessä pohditaan Raamatun kertomusten sanomaa ja myös evankelisluterilaisen kirkon oppia.

Pielaveden seurakunta

Päiväkerhotila

Päiväkerho - leikin lumoa ja hiljaisuutta. Kymmenen lapsen päiväkerhoryhmä kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloihin. Tärkeintä on silloin leikki, hiljentyminen ja eväiden syönti.