Perhemessu

Perhemessu Pielaveden kirkko

Aiheena on kasteen lahja. Kastepuusta voi hakea kastetun nimilehden vuodelta 2018. Kastepuuhun aletaan kerätä uusia nimilehtiä.

Perhemessu toteutetaan erityisesti lapset huomioonottaen. Tervetuloa kaikki mukaan.

Pielaveden seurakunta

Päivystän seurakuntatoimistolla torstaina ja perjantaina klo 9-12 (paitsi jos joku tilaisuus on samaan aikaan). Tapaamista voi sopia myös puhelimitse haluttuun ajankohtaan. Vapaapäiväni ovat pääosin maanantai ja tiistai, kerran kuukaudessa myös lauantai ja sunnuntai. Kanssani voi sopia kaikista seurakunnan tapahtumista (kasteet, vihkimiset, hautajaiset, hartaudet, kotikäynnit). Vastuualueenani on myös kasvatustyö ja rippikoulutyö.

Lounaskahvila Kahvikulma

Rukousaamiainen

Rukousta yhteisten ja omien asioiden puolesta, aamiainen 6e

Venetmäentie 528

Kinkerit

Venetmäen kinkerit, Venetmäen mks:n talon kahviossa, Venetmäentie 528.

Pielaveden kirkko

Messu

Messu on seurakunnan viikoittainen pääsiäisjuhla. Jokainen sunnuntai on osa ylösnousemusjuhlaa.