Perhekerho - pieni pyhiinvaellus

Perhekerho - pieni pyhiinvaellus Seurakuntakeskus

Teemme pienen pyhiinvaelluksen seurakuntakeskukselta rantatietä pitkin kirkkoon ja takaisin. Puurotarjoilu seurakuntakeskuksella.

Perhekerho kutsuu lapsia vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen, kokemusten jakamiseen, yhteiseen hartaushetkeen ja erilaisten teemojen ääreen.

Perhekerhon päätteeksi on seurakuntasalissa ilmainen puurolounas.

Päiväkerhotila

Päiväkerho - leikin lumoa ja hiljaisuutta. Kymmenen lapsen päiväkerhoryhmä kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloihin. Tärkeintä on silloin leikki, hiljentyminen ja eväiden syönti.

Päiväkerhotila

Seurakuntakeskus , Pappilantie 11 nuortentilat