Ryhmänjohtajakoulutus 2021:

• Koulutus antaa valmiudet hakeutua kesällä 2021 isosen tehtäviin seurakunnan varhaisnuoriso- ja rippikoululeireille.

• Kaikki mukaan tulevat lupaamme kouluttaa. Kesällä 2021 on kaksi rippikoululeiriä  (a`5 vuorokautta) Sukevan Hirsikankaalla

• Heinäkuussa ja varhaisnuorten leiri Hirsikankaalla kesäkuussa.

KOULUTUS OHJELMINEEN KAIKKINEEN ON ILMAINEN!  (Isosille maksetaan palkkaa 20euroa/ vuorokausi).

• Koulutusiltojen alkuun saa maittavat välipalat Kirsin toimesta.

• Osa teistä ilmoittautui koulutukseen jo kesän rippikoululeirillä. Teidän ei tarvitse ilmoittautua uudestaan.

• Muut voivat ilmoittautua perjantaihin syyskuun 11 päivään mennessä Jyrkille.

Hirsikankaan rantasauna kuvattuna ylärinteestä järvelle päin.
Hirsikankaan puulämmitteinen rantasauna.
Hirsikankaan Aino kappeli ulkoapäin kuvattuna auringonlaskussa.
Hirsikankaan Annin kappeli on leirin hiljentymispaikka.

Nuorisotyönohjaaja on tavattavissa toimistolla, Pappilantie 11, pääsääntöisesti ma-pe klo 8.30-11 ja 12-16 välisenä aikana.

Päivystän seurakuntatoimistolla torstaina ja perjantaina klo 9-12 (paitsi jos joku tilaisuus on samaan aikaan). Tapaamista voi sopia myös puhelimitse haluttuun ajankohtaan. Vapaapäiväni ovat pääosin maanantai ja tiistai, kerran kuukaudessa myös lauantai ja sunnuntai. Kanssani voi sopia kaikista seurakunnan tapahtumista (kasteet, vihkimiset, hautajaiset, hartaudet, kotikäynnit). Vastuualueenani on myös kasvatustyö ja rippikoulutyö.