Kolme tyttöä katsovat järvelle.

Rippikoulut 2021-2022 Pielaveden seurakunnassa:

Tiedot päivämääristä ja ajankohdista voit tarkistaa oman ryhmäsi kohdalta.

Puustellin koulun 8. luokan oppilaat saivat rippikoulutiedotteen viikolla 39.

Rippikouluun ilmoittautumisaikaa on jatkettu perjantaihin 22.10.2021 saakka.

Ilmottaudu Pielaveden seurakunnan rippikouluun tästä linkistä 4.10.2021-22.10.2021, avautuu erillisen organisaation sivulle

Rippikouluryhmän 1 ja 2 enimmäismäärä on molemmissa 20 oppilasta. Jos esim. ryhmään 1 on jo ilmoittautunut 20 oppilasta, ilmoittautumislomake hyväksyy vain ryhmän 2.

Rippikouluryhmään 3 ilmoittautuvat muualla kuin Hirsikankaalla kesän leirijakson käyvät.

Rippikoulu on puolen vuoden mittainen tutustuminen seurakuntaan ja kristilliseen uskoon. Usein rippikoulu käydään sinä vuonna, kun nuori täyttää 15 vuotta. Rippikoulun voi käydä myös aikuisena.

Rippikoulu edeltää rippijuhlia

Pihalla pelataan huojuva torni -peliä yhdessä.

Päivystän seurakuntatoimistolla torstaina ja perjantaina klo 9-12 (paitsi jos joku tilaisuus on samaan aikaan). Tapaamista voi sopia myös puhelimitse haluttuun ajankohtaan. Vapaapäiväni ovat pääosin maanantai ja tiistai, kerran kuukaudessa myös lauantai ja sunnuntai. Kanssani voi sopia kaikista seurakunnan tapahtumista (kasteet, vihkimiset, hautajaiset, hartaudet, kotikäynnit). Vastuualueenani on myös kasvatustyö ja rippikoulutyö.

Nuorisotyönohjaaja on tavattavissa toimistolla, Pappilantie 11, pääsääntöisesti ma-pe klo 8.30-11 ja 12-16 välisenä aikana.