Kolme tyttöä katsovat järvelle.

Rippikoulut 2021-2022 Pielaveden seurakunnassa:

Tiedot päivämääristä ja ajankohdista voit tarkistaa oman ryhmäsi kohdalta.

Puustellin koulun 8 luokan oppilaat saavat rippikoulutiedotteen viikolla 39.

Ilmottaudu Pielaveden seurakunnan rippikouluun tästä linkisä (4.10.2021-15.10.2021, avautuu erillisen organisaation sivulle)

Rippikoulu on puolen vuoden mittainen tutustuminen seurakuntaan ja kristilliseen uskoon. Usein rippikoulu käydään sinä vuonna, kun nuori täyttää 15 vuotta. Rippikoulun voi käydä myös aikuisena.

Rippikoulu edeltää rippijuhlia

Pihalla pelataan huojuva torni -peliä yhdessä.

Päivystän seurakuntatoimistolla torstaina ja perjantaina klo 9-12 (paitsi jos joku tilaisuus on samaan aikaan). Tapaamista voi sopia myös puhelimitse haluttuun ajankohtaan. Vapaapäiväni ovat pääosin maanantai ja tiistai, kerran kuukaudessa myös lauantai ja sunnuntai. Kanssani voi sopia kaikista seurakunnan tapahtumista (kasteet, vihkimiset, hautajaiset, hartaudet, kotikäynnit). Vastuualueenani on myös kasvatustyö ja rippikoulutyö.

Nuorisotyönohjaaja on tavattavissa toimistolla, Pappilantie 11, pääsääntöisesti ma-pe klo 8.30-11 ja 12-16 välisenä aikana.