Perhekerhot

Perhekerhoissa on mahdollisuus kohdata muita lapsiperheitä - keskustella ja jakaa asioita ja kuulumisia. Kerhoissa on monipuolista toimintaa perheiden toiveiden mukaan. Perhekerhojen toiminta on kaikille avointa. Niihin koko perhe voi osallistua yhdessä; lapset aikuisen kanssa. Lapset ovat oman aikuisen vastuulla.

Perhekerhojen toiminnan puitteissa järjestetään keväällä toimintakauden päätteeksi retki johon jokainen perhe on tervetullut.

Miten perhekerhoon?

Mukaan pääsee ilman ikärajoitusta tai ennakkoilmoittautumista. Jokainen kokoontuminen on ainutkertainen. Pielaveden seurakunnan perhekerhot tarjoavat lapsille seuraa ja toimintaa, ja aikuisille vaihtelua ja vertaistukea arkeen. Kerhossa pidetään hartaushetki, lauletaan, leikitään, nautitaan yhdessäolosta, keskustellaan ja nautitaan puurolounas. Mukaan voi saapua silloin kun itselle sopii. Kerhotoiminta on maksutonta.

Perhekerhot alkavat jälleen seurakuntakeskuksella tiistaina 1.9. ja Laukkalan kirkolla 6.10.

Missä perhekerhot kokoontuvat?

• perhekerho parillisen viikon tiistaina klo 9.30 – 11.30 seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloissa, Pappilantie 11
  • Laukkalan perhekerho parittoman viikon tiistaina klo 10 – 11.30 Laukkalan kirkon seurakuntasalissa, Kyläkirkontie 59​​​​​​

Perhekerhon ohjelma 2020-2021 (siirryt linkistä pdf-tiedostoon)

Perhekerhon perheitä Riuttalan talonpoikaismuseolla.
Perhekerhon kevätretki 2019 tehtiin Riuttalan talonpoikaismuseoon.