.

Nuorille

Nuorisotyö on rippikoulun käyneiden parissa tehtävää työtä. Tavoitteena on tukea nuorten hengellistä kasvua ja tarjota heille mielekästä toimintaa omassa seurakunnassa ja seurakunnan ulkopuolella.

Nuorisotyön keskeinen osa on ryhmänjohtajakoulutus, jonka ohjelmaan sisällytetään osallistumista tapahtumiin ja tehdään retki ja pidetään leiri. .

Isosia tarvitaan taas ensi kesän 2020 rippikoulu- ja lastenleireille. Ilmoittaudu 13.9. mennessä. Vanhojen, koulutettujen  isosten ilmoittautuminen Jyrkille mahdollisimman nopeasti, viimeistään kuitenkin  tammi-helmikuussa.

Jyrki: 0400- 811466, jyrki.kiukkonen@evl.fi tai facebookissa tykkäämällä: Pielaveden seurakunnan nuorisotyö

Ryhmänjohtajakoulutus 2019-2020

Koulutus antaa valmiudet hakeutua kesällä 2019 isosen tehtäviin seurakunnan varhaisnuoriso- ja rippikoululeireille. Kaikki mukaan tulevat lupaamme kouluttaa. Kesällä 2020 on kaksi rippikoululeiriä  (a`5 vrk) Sukevan Hirsikankaalla ja kaksi varhaisnuorten leiriä. Koulutuksesta saa myös keväällä todistuksen. Kouluttajina toimivat Jyrki Kiukkonen, Timo Jokela ja Minna Sahlberg.

Koulutus alkaa  to 19.9. yhteisellä kokoontumisella srk –talolla. La 5.10 on sitten rovastikunnan yhteinen ”ISOSTI” isoskoulutuspäivällä Pielavedellä. Syksyn ja talven aikana on 3 torstai-illan  koulutusta seurakunnan nuortentiloissa klo 16-18.  Iltojen alkuun kuuluu myös maittava välipala klo 15.30-16.00 seurakuntakeskuksella. Se kannattaa hyödyntää.

Toukokuun 15.-17.5. pidämme oman valmisteluleirin Sukevan Hirsikankaan leirikeskuksessa.

KOULUTUS OHJELMINEEN KAIKKINEEN ON ILMAINEN!  (Isosille maksetaan 20€/ vrk).

Osa teistä ilmoittautui koulutukseen jo kesän rippikoululeirillä. Teidän ei tarvitse ilmoittautua uudestaan. Muut voivat ilmoittautua syyskuun 13 päivä mennessä Jyrkille.

lmoittautuneille tarkempi koulutusohjelma postissa sitten syyskuussa.

KERHOIHIN APUOHJAAJAKSI?

Jyrki kaipaisi apuohjaajan Varkki-iltaan 3-7 lk tistaisin klo 17-18.30 ja salibandykerhoihin  (0-2lk klo 16, 3-6 lk klo 17) keskiviikko iltaisin.  Apuohjaajille maksetaan palkkaa 7€/ kerhokerta. Jyrki perehdyttää työhön. Myös pareittain voi olla hommissa.

Nuortentilojen uusi sohvatuoli -nurkkaus.

Päivystän seurakuntatoimistolla torstaina ja perjantaina klo 9-12 (paitsi jos joku tilaisuus on samaan aikaan). Tapaamista voi sopia myös puhelimitse haluttuun ajankohtaan. Vapaapäiväni ovat pääosin maanantai ja tiistai, kerran kuukaudessa myös lauantai ja sunnuntai. Kanssani voi sopia kaikista seurakunnan tapahtumista (kasteet, vihkimiset, hautajaiset, hartaudet, kotikäynnit). Vastuualueenani on myös kasvatustyö ja rippikoulutyö.

Nuorisotyönohjaaja on tavattavissa toimistolla, Pappilantie 11, pääsääntöisesti ma-pe klo 8.30-11 ja 12-16 välisenä aikana.