Nuoret pelaavat roskispalloa leirikeskuksen pihassa
.

Nuorille

Lasten ja nuorten viikkotoiminta on keskeytetty. Muiden ryhmien toiminta jatkuu tapauskohtaisesti ja tiedon tästä saa seurakunnan verkkosivuilta.

  • Nuorisotyön keskeinen osa on ryhmänjohtajakoulutus, johon voi ilmoittaua 11.9. asti.
  • Ohjelmaan sisällytetään osallistumista tapahtumiin ja tehdään retki ja pidetään leiri. 
  • Iisalmen rovastikunnan nuorten retki Viroon peruuntui tältä keväältä. Yritämme uudestaan  kevään 2021 toukokuussa.
  • Pielaveden seurakunnassa alkaa 24.9. klo 18.30 raamattupiiritoiminta seurakunnan nuortentiloissa, Pappilanti 11, Vetäjinä toimivat Timo Jokela ja Ari Hiltunen. Ryhmä kokoontuu paritton viikon torstaisin. Aiheena Markuksen evankeliumi.

Jyrki: 0400- 811466, jyrki.kiukkonen@evl.fi tai facebookissa tykkäämällä: Pielaveden seurakunnan nuorisotyö (Siirryt linkistä Facebookiin)

Juliste jossa kuva Mustarastas -yhtyeestä ja kynttilälyhdystä.
Mustarastas -yhtyeen konsertti Pielaveden kirkossa lauantaina 31.10. kello 18.00. Pääsymaksu ovelta 10 euroa.

Ota yhteyttä

kappalainen
Pappilantie 11
72400 Pielavesi

Päivystän seurakuntatoimistolla torstaina ja perjantaina klo 9-12 (paitsi jos joku tilaisuus on samaan aikaan). Tapaamista voi sopia myös puhelimitse haluttuun ajankohtaan. Vapaapäiväni ovat pääosin maanantai ja tiistai, kerran kuukaudessa myös lauantai ja sunnuntai. Kanssani voi sopia kaikista seurakunnan tapahtumista (kasteet, vihkimiset, hautajaiset, hartaudet, kotikäynnit). Vastuualueenani on myös kasvatustyö ja rippikoulutyö.

nuorisotyönohjaaja
Pappilantie 11
72400 Pielavesi

Nuorisotyönohjaaja on tavattavissa toimistolla, Pappilantie 11, pääsääntöisesti ma-pe klo 8.30-11 ja 12-16 välisenä aikana.