Nuoret pelaavat roskispalloa leirikeskuksen pihassa
.

Nuorille

• Nuorisotyön keskeinen osa on ryhmänjohtajakoulutus, johon voi ilmoittaua syyskuuhun 2021 asti
  • Ohjelmaan sisällytetään neljä 2h torstai-illan koulutuksia välipaloineen, osallistumista tapahtumiin ja tehdään retki ja pidetään leiri. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi ohjelma koulutuksen sisällöstä.
  • Pielaveden seurakunnassa alkaa syyskuussa raamattupiiritoiminta seurakunnan nuortentiloissa, Pappilanti 11, Vetäjinä toimii Timo Jokela. Ryhmä kokoontuu paritton viikon torstaisin. Aiheena Markuksen evankeliumi.

Jyrki: 0400- 811466, jyrki.kiukkonen@evl.fi tai facebookissa tykkäämällä: Pielaveden seurakunnan nuorisotyö (Siirryt linkistä Facebookiin)

Kuvassa ylhäältä päin otettu kuva saunasta järven rannalla.
Kuvassa Hirsikankaan puusauna.

Päivystän seurakuntatoimistolla torstaina ja perjantaina klo 9-12 (paitsi jos joku tilaisuus on samaan aikaan). Tapaamista voi sopia myös puhelimitse haluttuun ajankohtaan. Vapaapäiväni ovat pääosin maanantai ja tiistai, kerran kuukaudessa myös lauantai ja sunnuntai. Kanssani voi sopia kaikista seurakunnan tapahtumista (kasteet, vihkimiset, hautajaiset, hartaudet, kotikäynnit). Vastuualueenani on myös kasvatustyö ja rippikoulutyö.

Nuorisotyönohjaaja on tavattavissa toimistolla, Pappilantie 11, pääsääntöisesti ma-pe klo 8.30-11 ja 12-16 välisenä aikana.