Musiikki

Hengellinen musiikki on olennainen osa seurakunnan elämää. Se rikastuttaa ja syventää jumalanpalveluselämän, kirkollisten toimitusten ja seurakunnan elämän sanallista antia. Hengellinen musiikki on rukousta, kiitosta ja ylistystä.

Kuorot

Pielaveden seurakunnassa toimii kaksi kanttorin johtamaa kuoroa, kirkkokuoro ja lapsikuoro. Kuorot avustavat jumalanpalveluksissa ja esiintyvät myös muissa tilaisuuksissa. Tervetuloa mukaan nauttimaan laulamisen hyvää tekevästä vaikutuksesta! Lisätietoja kanttori Minna Tissari, p.040-7432036.

Konsertit

Seurakunnan konserttielämän keskus on kesä-elokuussa järjestettävä Kesän Iltamusiikit - sarja. Tämä sarja kestää keskiviikkoiltaisin kesä - heinäkuun ajan. Konserteissa kuullaan paikallisten ja vierailevien muusikkojen esittämää klassista ja hengellistä musiikkia.

Urut

Kummassakin kirkossa on Kangasalan urkutehtaan valmistamat urut. Pääkirkossa on vuonna 1955 rakennetut 47-äänikertaiset sähköpneumaattiset urut. Laukkalan kirkon vuonna 1956 valmistuneissa pneumaattisissa uruissa (opus 605) on 12 äänikertaa. Seurakuntasalin Yamaha-flyygeli palvelee sekä seurakunnan omaa toimintaa että paikkakunnan yhteistä musiikkielämää.

Nuotit kaarevalla paperilla.

Pääsääntöisesti tavoitettavissa ke-su, vapaat yleensä ma ja ti, ei varsinaista päivystysaikaa.