Nimikkolähettimme Markkaset ja Kolkat

Markkaset

Suomen Lähetysseuran kanssa vuonna 1997 tehty nimikkolähettisopimus koskee pastori Jyrki Markkasen ja hänen vaimonsa erikoissairaanhoitaja Anja Markkasen työtä Thaimaassa.

Jyrki toimii Thaimaassa paikallisseurakunnan pappina. Anja toimii diakoniatyössä sairaanhoitajana. Lapset Antti ja Sara ovat opiskelijoita.

sähköpostit: jyrki.markkanen (at) felm.org, anja.markkanen (at) felm.org

Kolkat

Suomen Lähetysseuran kanssa vuoden 2003 alussa tehty nimikkolähettisopimus koskee musiikin maisteri Riikka-Maria ja filosofian maisteri Tomas Kolkan työtä Thaimaassa. Kolkat työskentelivät ensin Papua Uusi-Guinealla ja alkaen helmikuusta 2012 Thaimaassa.

Kolkat on lähetetty Thaimaan luterilaisen kirkon (ELCT) työyhteyteen. Tomas toimii kieli-ja Raamattu opetustyössä Nanin läänissä Lua-heimon parissa. Riikka-Maria toimii musiikkityössä Nanin läänissä ja Luther-seminaarissa.

Kolkat ovat talven 2019-2020 kotimaan kaudella.

sähköpostit: riikka-maria.kolkka (at) felm.org, tomas.kolkka (at) felm.org

Kuvassa Jyrki ja Anja Markkanen
Jyrki ja Anja Markkanen
Riikka-Maria ja Tomas Kolkka, sekä lapset Matias ja Ella.