Nimikkolähettimme Markkaset ja Kolkat

Markkaset

Suomen Lähetysseuran kanssa vuonna 1997 tehty nimikkolähettisopimus koskee pastori Jyrki Markkasen ja hänen vaimonsa erikoissairaanhoitaja Anja Markkasen työtä Thaimaassa.

Jyrki toimii Thaimaassa paikallisseurakunnan pappina. Anja toimii diakoniatyössä sairaanhoitajana. Lapset Antti ja Sara ovat opiskelijoita.

Lähetä postia Markkasen perheelle:

Jyrki ja Anja Markkanen

FELM 12th Floor,
Rajapark Building,
163 Sukhumvit 21 (Asoke),
Khlong Toey Nuea, Wattana,
Bangkok 10110,
Thailand

sähköpostit: jyrki.markkanen (at) felm.org, anja.markkanen (at) felm.org

Kolkat

Suomen Lähetysseuran kanssa vuoden 2003 alussa tehty nimikkolähettisopimus koskee musiikin maisteri Riikka-Maria ja filosofian maisteri Tomas Kolkan työtä Thaimaassa. Kolkat työskentelivät ensin Papua Uusi-Guinealla ja alkaen helmikuusta 2012 Thaimaassa.

Kolkat on lähetetty Thaimaan luterilaisen kirkon (ELCT) työyhteyteen. Tomas toimii kieli-ja Raamattu opetustyössä Nanin läänissä Lua-heimon parissa. Riikka-Maria toimii musiikkityössä Nanin läänissä ja Luther-seminaarissa.

Voit lähettää postia Riikka-Marialle, Tomakselle, Matiakselle ja Ellalle :

610/140 Moo 4, Soi 5/4
Sinthanee 10, Rimkok,
Chiang Rai 57100
THAILAND

sähköpostit: riikka-maria.kolkka (at) felm.org, tomas.kolkka (at) felm.org

Kuvassa Jyrki ja Anja Markkanen
Jyrki ja Anja Markkanen
Riikka-Maria ja Tomas Kolkka, sekä lapset Matias ja Ella.