Ihmisiä jumalanpalveluksessa Pielaveden kirkossa.

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Täältä löydät tietoa seurakuntamme erilaisista jumalanpalveuksista sekä muista hengellisistä tilaisuuksista.

Jumalanpalvelukset YouTubessa

Jumalanpalvelukset Pielaveden kirkosta lähetetään pääsääntöisistä myös YouTube -kanavallemme suorana lähetyksenä. Lähetyksen voi katso myös jälkeenpäin.

Pielaveden seurakunnan YouTube -kanava (Siirryt linkistä YouTube -videopalveluun)

Ehtoollispikarit samettisessa säilytyslaatikossa.

kirkkoherra, lääninrovasti

Toimii oman viran ohella myös Iisalmen rovastikunnan lääninrovastina.

Tavattavissa yleensä ma-ti klo 9-12 seurakuntakeskuksessa, mutta sopimuksen mukaan muulloinkin ja myös kotikäynneillä.

Päivystän seurakuntatoimistolla torstaina ja perjantaina klo 9-12 (paitsi jos joku tilaisuus on samaan aikaan). Tapaamista voi sopia myös puhelimitse haluttuun ajankohtaan. Vapaapäiväni ovat pääosin maanantai ja tiistai, kerran kuukaudessa myös lauantai ja sunnuntai. Kanssani voi sopia kaikista seurakunnan tapahtumista (kasteet, vihkimiset, hautajaiset, hartaudet, kotikäynnit). Vastuualueenani on myös kasvatustyö ja rippikoulutyö.