Seurakunnan toiminta koronapandemian aikana

Pielaveden seurakunnan jumalanpalveluksissa ja toiminnassa on monia poikkeusjärjestelyjä koronatilanteen vuoksi. Toiminnassamme huomioidaan valtioneuvoston ja evankelis-luterilaisen kirkon piispojen ohjeet. Seurakunta toimii myös koronapandemian aikana.

Seurakunnan sosiaalisen median kanavat

Tule seuraamaan sosiaalisen median kanaviamme. Julkaisemme siellä muun muassa pieniä hartauksia.

Jumalanpalvelukset

Kirkossa vietettävissä jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa tilaisuuksissa voi olla läsnä yli 50 osallistujaa 1.6.2020 alkaen, sen mukaan kuin kirkkotila mahdollistaa 1-2 metrin turvavälin. Pielaveden kirkkoon mahtuu 160 henkilöä koronapandemian aikana.

Jumalanpalvelukset verkossa

Jumalanpalveluksia pääset seuraamaan myös Pielaveden seurakunnan Youtube -kanavalla. Seurakunta tuottaa YouTubeen myös muuta sisältöä. Pielaveden seurakunnan YouTube -kanava.

Kirkolliset toimitukset

Kirkossa vietettävissä jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa tilaisuuksissa voi olla läsnä yli 50 osallistujaa 1.6.2020 alkaen, sen mukaan kuin tila mahdollistaa 1-2 metrin turvavälin.

Kirkollisten toimitusten jälkeen vietettävät kaste- ja hääjuhla sekä muistotilaisuus ovat yksityistilaisuuksia. Viranomaisten tulkinnan mukaan kirkollista toimitusta seuraava juhla on yksityistilaisuus ja sen osallistujamäärä on enintään 50 henkeä.

Diakoniatyö

Ruoka-apua ja muuta apua saatavana. Ole rohkeasti yhteydessä vs. diakoni Anne Maria Haloseen puh. 040 743 2038 tai sähköpostilla anne.halonen@evl.fi

  • Ruoka-apu. Ruoka-apua jaetaan tarpeen mukaan. Apu jaetaan tarvitseville puhelimitse tai sähköpostilla tulevien yhteydenottojen perusteella. Ole rohkeasti yhteydessä ruoka-avusta vs.diakonin Anne Maria Haloseen puh. 040 743 2038 tai sähköpostilla anne.halonen@evl.fi

Täältä voit lukea lisää seurakunnan diakoniatyön avusta. 

Rippileirit ja kesäleirit

  • Rippikouluryhmä 1: Päiväkoulua seurakuntakeskuksella ma-ti 27.-28.7. ja leiri Hirsikankaalla 1.8.-4.8. Konfirmaatio sunnuntaina 9.8. klo 10
  • Rippikouluryhmä 2: Päiväkoulua seurakuntakeskuksella ke-to 29.-30.7. ja leiri Hirsikankaalla 4.-7.8. Konfirmaatio sunnuntaina 9.8. klo 13.

Lue lisää rippikouluista 2020

Nuorille

Seuraa Pielaveden seurakunnan nuorisotyön Facebook -sivua.

Lapsille ja lapsiperheille

Kesällä 2020 järjestetään 7-9 -vuotiaitten lasten leiripäivät Pielaveden srk-keskuksella 20. ja 21.7. Lue lisää leiripäivistä.

Tapahtumat kesällä 2020

Katso kesän tapahtumat tapahtuma -kalenterista

Kesän iltamusiikit 2020

Kesän iltamusiikit keskiviikkoisin klo 19.00 Pielaveden kirkossa Kirkkotie 2. Tilaisuuksiin vapaaehtoinen ohjelmamaksu 5€ tai 10€ Pielaveden seurakunnan musiikkityön hyväksi. Lue lisää Kesän iltamusiikeista täältä.

Palvelutoimisto ja aluerekisterikeskus sekä hautauspalvelut

Toimistoilla ei valitettavasti voi asioida koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Asiointi tapahtuu puhelimitse, sähköpostitse ja verkkopalveluita hyödyntämällä. Sähköisten palveluiden käyttöön annetaan neuvontaa puhelimitse. Aukioloajat 9-15 ma-pe.  Lisätietoa ja verkkopalvelut löydät seurakunnan verkkosivuilta Info ja asiointi –osiosta sekä osoitteesta ylasavonseurakunnat.fi/info ja asiointi