Info ja asiointi

Pielaveden seurakunta

Osoite: Pappilantie 11, 72400 Pielavesi
Sähköpostiosoite: pielaveden.seurakunta@evl.fi.

Toimistoilla ei valitettavasti voi asioida koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Asiointi tapahtuu puhelimitse, sähköpostitse ja verkkopalveluita hyödyntämällä. Sähköisten palveluiden käyttöön annetaan neuvontaa puhelimitse. Aukioloajat 9-15 ma-pe.

Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri

Puhelinnumero: ☎ 044 7335 202.
Sähköpostiosoite: ylasavon.virkatodistukset@evl.fi.
Osoite: Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi.

Perhejuhlien kuten kasteen, rippijuhlien ja häiden järjestämiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Ylä-Savon seurakuntayhtymän seurakuntien yhteinen Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri. Sieltä voit varata papin ja tarvittaessa kanttorin, tehdä mahdollisen tilan vuokrauksen sekä saada tietoa perhejuhliin liittyen.

Jäsenrekisteriin ja kirkonkirjoihin liittyvät asiat kuten Avioliiton esteiden tutkinta, Virkatodistukset ja sukuselvitykset, sekä Kirkkoon liittyminen ja eroaminen kuuluvat myös Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterin palveluihin.

► Siirry tästä Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterin palveluihin ja katso myös toimistojen poikkeukselliset aukioloajat (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän verkkosivuille).

Hautauspalvelut

Puhelinnumero: ☎ 044 7335 201.
Sähköpostiosoite: ylasavon.hautausluvat@evl.fi.
Osoite: Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi.

Hautajaisten järjestämisessä sinua palvelee Ylä-Savon seurakuntayhtymän yhteinen Hautauspalveluiden toimisto. Asioidessa sovitaan mm. hautajaisten käytännön järjestelyistä kuten papin, kanttorin ja tilan varauksesta ja hautaukseen liittyvistä asioista.

► Siirry tästä Hautauspalveluiden sivuille ja tarkista myös toimitojen poikkeukselliset aukioloajat (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän verkkosivuille).

Diakonia

vs. diakoni Anne Maria Halonen
Puhelinnumero: 040 743 2038.
Sähköpostiosoite: anne.halonen@evl.fi.

Voit ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijään, kun haluat puhua asioista jonkun kanssa luottamuksellisesti, haluat osallistua vapaaehtoistoimintaan, tarvitset tukea vaikeuksissasi tai taloudellista apua, esim. ruoka-apua.

Laskutustiedot ja laskutusosoite

► Siirry laskutustietoihin ja laskutusosoitteeseen tästä (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän verkkosivuille).

HAUTAJAISTEN JÄRJESTÄMINEN KORONAPANDEMIAN AIKANA
Ajantasaista tietoa ja tulostettava ohjeistus (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivulle.)

KASTE KORONAPANDEMIAN AIKANA
Ajantaisasta tieto kasteen järjestämisestä koronapandemian aikana (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivulle.)

HÄÄT KORONAPANDEMIAN AIKANA
Ajantasaista tietoa häistä koronapandemian aikana (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivulle.)

KIRKKOJEN, KAPPELEIDEN JA SEURAKUNTASALIEN PAIKKAMÄÄRÄT KORONAPANDEMIAN AIKANA
Kirkossa vietettävissä jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa tilaisuuksissa voi olla läsnä yli 50 osallistujaa 1.6.2020 alkaen.
Kirkollisten toimitusten jälkeen vietettävät kaste- ja hääjuhla sekä muistotilaisuus ovat yksityistilaisuuksia. Viranomaisten tulkinnan mukaan kirkollista toimitusta seuraava juhla on yksityistilaisuus ja sen osallistujamäärä on enintään 50 henkeä.
Kirkkojen, kappeleiden ja seurakuntasalien paikkamäärät koronapandemian aikana. (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän verkkosivuille.)