Hautajaiset

Kuolema on osa tätä elämää ja maallisen vaelluksen päätepiste, niin ajattelemme. Surun kohdatessa meidän on kyettävä hoitamaan kuolemaan ja hautaamiseen läheisesti liittyviä asioita. Hautajaisten kulusta, muistotilaisuuden järjestämisestä tai suruun liittyvissä asioissa neuvomme ja opastamme tarpeen mukaan.

Hautajaisjärjestelyt voi aloittaa ottamalla yhteyttä Hautauspalveluun. Asioidessa sovitaan mm. hautajaisten käytännön järjestelyistä kuten papin, kanttorin ja tilan varauksesta ja hautaukseen liittyvistä asioista.

Voit asioida henkilökohtaisesti Iisalmen toimistossa (Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi) maanantaista perjantaihin klo 9-15 välisenä aikana. Tarkista ennen asiointia mahdolliset poikkeukselliset aukioloajat tästä. Palvelut on saatavilla myös puhelimitse ☎ 044 7335 201. Hautauspalveluiden sähköpostiosoite on ylasavon.hautausluvat@evl.fi. 

Pielavedellä hautajaisvalmisteluissa auttavat papit, Arto Penttinen p. 040 0914 006, arto.penttinen@evl.fi ja Timo Jokela p. 050 3023 664, timo.jokela@evl.fi. He ottavat yhteyttä omaisiin suruviestin saatuaan. Papit ovat tavattavissa Pielaveden seurakuntakeskuksella, Pappilantie 11, varmimmin etukäteen sovittuna aikana, mutta voivat tehdä myös kotikäyntejä.