Messu Laukkalassa

Johdanto (Jumala kutsuu)

Sana (Jumala puhuttelee)

Ehtoollinen (Jumala palvelee)

Päätös (Jumala siunaa ja lähettää)

Pielaveden seurakunta

Päivystän seurakuntatoimistolla torstaina ja perjantaina klo 9-12 (paitsi jos joku tilaisuus on samaan aikaan). Tapaamista voi sopia myös puhelimitse haluttuun ajankohtaan. Vapaapäiväni ovat pääosin maanantai ja tiistai, kerran kuukaudessa myös lauantai ja sunnuntai. Kanssani voi sopia kaikista seurakunnan tapahtumista (kasteet, vihkimiset, hautajaiset, hartaudet, kotikäynnit). Vastuualueenani on myös kasvatustyö ja rippikoulutyö.

Pielaveden kirkko

Messu

Sunnuntai on aina ylösnousemuksen juhlapäivä. Messu on jokaviikkoinen Jumalan perheväen juhla.

Pielaveden kirkko

Kiitosmessu: Ella Penttinen 30 vuotta pappina

Pastori Ella Penttinen on 26.11.2019 ollut tasan 30 vuotta pappina. Hänet on vihitty papiksi syntymäpäivänään. Kiitosmessussa saamme yhdessä kiittää näistä monista armorikkaista vuosista.