Perhekerho Seurakuntakeskus

Perhekerho kutsuu lapsia ja vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen erilaisten teemojen äärelle, kokemusten jakamiseen ja yhteiseen hartaushetkeen. Kerhon päätteeksi on ilmainen puurolounas.

Tällä kertaa on seurustelua.

Ohjaajina toimivat nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen ja diakoni-lähetyssihteeri Minna Sahlberg.

ma 9.12.2019 klo 9.30 - ti 10.12.2019 klo 11.30

Ryhmis Päivänsäde

Katsomusvierailu ryhmis Päivänsäteessä

Seurakunnan katsomusvierailut varhaiskasvatusryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.