.

Nuorille

Nuorisotyö on rippikoulun käyneiden parissa tehtävää työtä. Tavoitteena on tukea nuorten hengellistä kasvua ja tarjota heille mielekästä toimintaa omassa seurakunnassa ja seurakunnan ulkopuolella.

Nuorisotyön keskeinen osa on ryhmänjohtajakoulutus, jonka ohjelmaan sisällytetään osallistumista tapahtumiin ja tehdään retki ja pidetään leiri. .

Iisalmen rovastikunnan nuorten retki Viroon peruuntui tältä keväältä. Yritämme uudestaan ensi kevään toukokuussa. Tarkempia tietoja retkestä syksyllä. Pielaveden kiintiö on 4 nuorta+1 ohjaaja.

Jyrki: 0400- 811466, jyrki.kiukkonen@evl.fi tai facebookissa tykkäämällä: Pielaveden seurakunnan nuorisotyö (Siirryt linkistä Facebookiin)

Ryhmänjohtajakoulutus 2019-2020

Koulutus antaa valmiudet hakeutua kesällä 2019 isosen tehtäviin seurakunnan varhaisnuoriso- ja rippikoululeireille. Kaikki mukaan tulevat lupaamme kouluttaa. Kesällä 2020 on kaksi rippikoululeiriä  (4 vrk) Sukevan Hirsikankaalla ja kaksi varhaisnuorten leiriä. Koulutuksesta saa myös keväällä todistuksen. Kouluttajina toimivat Jyrki Kiukkonen, Timo Jokela ja Minna Sahlberg.

Koulutus alkaa  to 19.9. yhteisellä kokoontumisella srk –talolla. La 5.10 on sitten rovastikunnan yhteinen ”ISOSTI” isoskoulutuspäivällä Pielavedellä. Syksyn ja talven aikana on 3 torstai-illan  koulutusta seurakunnan nuortentiloissa klo 16-18.  Iltojen alkuun kuuluu myös maittava välipala klo 15.30-16.00 seurakuntakeskuksella. Se kannattaa hyödyntää.

31.7.- 1.8. pidämme oman valmisteluleirin Sukevan Hirsikankaan leirikeskuksessa.

KOULUTUS OHJELMINEEN KAIKKINEEN ON ILMAINEN!  (Isosille maksetaan 20€/ vrk).

Rantakalliolla soittavat kanttori ja nuorisotyöntekijä harmoonia ja kitaraa.
Luontokirkko Papinkalliolla. Katsottavissa Pielaveden srk:n Youtube -kanavalla.

Päivystän seurakuntatoimistolla torstaina ja perjantaina klo 9-12 (paitsi jos joku tilaisuus on samaan aikaan). Tapaamista voi sopia myös puhelimitse haluttuun ajankohtaan. Vapaapäiväni ovat pääosin maanantai ja tiistai, kerran kuukaudessa myös lauantai ja sunnuntai. Kanssani voi sopia kaikista seurakunnan tapahtumista (kasteet, vihkimiset, hautajaiset, hartaudet, kotikäynnit). Vastuualueenani on myös kasvatustyö ja rippikoulutyö.

Nuorisotyönohjaaja on tavattavissa toimistolla, Pappilantie 11, pääsääntöisesti ma-pe klo 8.30-11 ja 12-16 välisenä aikana.