Laukkalan kirkko

Kyläkirkontie 59 , 72740 Pielavesi
044 370 9793 (suntio)

Laukkalan kirkko

Vajaan 30 km päässä kirkonkylästä on vuonna 1940 valmistunut Laukkalan kirkko. Kirkkoon mahtuu noin parisataa henkeä. Myöhemmin kirkon yhteyteen on rakennettu seurakuntasali palvelemaan seurakunnan pohjoisten osien tarpeita. Seurakuntasalissa on ruokailutilat noin 70:lle hengelle ja hyvätasoinen keittiö. Kirkon läheisyydessä on hautausmaa ja sankarihautausmaa, jossa on Armas Tirrosen muistomerkki "Hyvästijättö".

Laukkalan kirkon historia

Varustetaso

• kirkkoon mahtuu n. 200 henkeä
  • seurakuntasalissa ruokailutila n. 70 hengelle
  • Seurakunta ei järjestä pitopalvelutoimintaa. Yleensä juhlien tarjoilusta huolehtivat pitopalveluyrittäjät.

Lisätietoja sekä tilavaraukset Ylä-Savon seurakuntayhtymän seurakuntien yhteisestä Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteristä (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivuille)

Tilojen palveluhinnasto (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivustoon)