Lähetys kotiseurakunnassamme

Pielavedellä toimimme maailmanlaajuisen Kristuksen kirkon hyväksi ja siitä osallisina. Pienellä panoksellamme (Raamattu, rukous ja raha) pyrimme antamaan mahdollisuuden Jeesuksen rakkauden kohdata mahdollisimman monen ihmisen sydämen ja elämän.

Seurakuntatoimistossa on myytävänä suruadresseja lähetystyön hyväksi! Seurakuntamme tukemat nimikkolähetit ovat Suomen Lähetysseuran kautta työssä Thaimaassa.

Voit olla mukana lähetystyössä monella tapaa

Rukous

Voit rukoilla nimikkolähettiemme ja heidän kohdemaiden kansan puolesta.

Postimerkit talteen

Voit toimittaa seurakuntaan käytettyjä postimerkkejä ympäri vuoden. Postimerkit lähetetään Suomen Lähetysseuraan, jossa ne huutokaupataan lähetystyön hyväksi.

Lähetysrengas

Muistaa esirukouksin ja taloudellisin tuin nimikkolähettiemme työtä maailmalla. Lähetysrenkaalaiset saavat postitse nimikkolähettiemme kentiltä saapuvat kirjeet sekä tiedotusta lähetysaiheisista tapahtumista. Lähetysrenkaan jäseneksi pääset ilmoittautumalla lähetyssihteerille.

Tapahtumat

Lähetystapahtumat ajoittuvat seurakunnassamme syksylle. Seuraa seurakuntauutisista ajankohtaisista tapahtumista.

Arpajaispalkinnot

Lähetystyön hyväksi järjestetään arpajaisia. Halutessasi voit tuoda palkintoja lähetyssihteerille. Pienikin palkinto otetaan ilolla vastaan.

Kummilapsiryhmä

Kummilapsiryhmä tukee thaimaalaisen nuorukaisen ammattiopintoja.

Olet sydämellisesti tervetullut kaikkiin lähetyksen tilaisuuksiin!

Ota yhteyttä

Saat rohkeasti ottaa yhteyttä lähetystyön johtokunnan jäseniin sekä työntekijöihimme!

Lähetyssihteeri, Minna Sahlberg, puh. 040 7432 037, s-posti: minna.sahlberg@evl.fi

Tavattavissa diakoniatoimistolla sovittaessa.