Yhteisvastuu 2018 torjuu nälkää ja köyhyyttä

Suomessa vuoden 2018 keräysvaroin tuetaan taloudellisesti vaikeassa tilanteessa eläviä ihmisiä yhteistyössä Kirkon diakoniarahaston ja paikallisseurakuntien kanssa. Keräys käynnistyy 4.2.2018 ja jatkuu 1.5. asti.

Seurakunnissa yhteisvastuuvaroin pyritään tuomaan välitöntä helpotusta vähävaraisten ihmisten arkeen esimerkiksi ruoka-avun kautta.

Ulkomailla yhteisvastuuvaroin autetaan katastrofien ja konfliktien aiheuttamissa hätätilanteissa pahiten kärsineitä ihmisiä. Heille turvataan muun muassa riittävän ravinnon ja puhtaan veden saanti sekä mahdollisuus terveydenhoitoon, majoitukseen, lasten koulunkäyntiin ja perheiden toimeentuloa parantavaan koulutukseen. Avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.

www.yhteisvastuu.fi

www.facebook.com/yhteisvastuu

Pielaveden seurakunnan Yhteisvastuu-tapahtumia 2018

• 7.2 kello 10.00 on Yhteisvastuuinfo. Paikan päällä on mahdollista syödä hernekeittoa 5€/ annos. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Eläkeliiton kanssa.
  • 21-22.2 kello 9-15 on lipaskeräys ja kerääjinä ovat myös rippikoululaiset. He keräävät  S-Marketissa ja K-Kaupassa.
  • 15.4 kello 19.00 on Yhteisvastuukonsertti- Kauneimmat Hengelliset laulut.
  • 9.5 myydään Yhteisvastuukeittoa torilla kello 11.00 alkaen.
Kirkon kuvapankki/Lauri Rotko.

Pielaveden seurakunnan Yhteisvastuu-keräys 2017 tuotti 3788,-. Kiitos kaikille eri tavoin osallistuneille!