Pielaveden seurakunnan uudet luottamushenkilöt

18.11.2018 20.01

Varpaisjärvi ja Pielavesi_tiedote kuvat vaalit 2018_THUMB.png

Pielaveden seurakunnassa oli tänä vaalivuonna sopuvaalit, koska ehdokasasettelun määräaikaan mennessä jätettiin vain yksi valitsijayhdistyksen ehdokaslista. Uudet luottamushenkilöt vuosille 2019–2022 vahvistetaan 19.11.2018.

Pielaveden seurakunnassa ei sopuvaaleista johtuen järjestetty seurakuntavaalien ennakkoäänestystä tai varsinaisen vaalipäivän äänestystä. Vaalilautakunta järjestää 19.11.2018 vaadittavan kokouksen, jossa todetaan ainoan ehdokaslistan henkilöt seurakunnan tuleviksi päättäjiksi vuosille 2019–2022. Jos henkilö on uusi luottamushenkilö, niin nimen perässä on U-kirjain.

Seurakuntaneuvostossa naisenemmistö

Kirkkovaltuustossa on saman verran naisia ja miehiä. Seurakuntaneuvostossa on jo toista vaalikautta peräkkäin naisenemmistö. Naisia on neuvostossa 70 prosenttia, kun tämä luku oli viime vaalikaudella 66.7 %.

Luottamushenkilöjoukko nuoreni hieman. Nuoria, alle 30 vuotiaita, luottamushenkilöitä ei ole lainkaan. Uusien luottamushenkilöiden keski-ikä seurakuntaneuvostossa on 53 vuotta (56,2 vuotta) vuotta ja yhteisessä kirkkovaltuustossa 56 vuotta (62,5 vuotta) vuotta.

Pielaveden seurakuntaneuvosto

• Janatuinen Pekka, eläkeläinen
  • Leppänen Paavo, eläkeläinen U
  • Mönkkönen Minna, yrittäjä/lähihoitaja U
  • Nousiainen Eliina, kotitalousopettaja U
  • Paananen Johanna, koulunkäynninohjaaja U
  • Pietikäinen Minna, maatalousyrittäjä
  • Rytkönen Tuula, työfysioterapeutti U
  • Väänänen Auli, emäntä/maanviljelijä U
  • Väänänen Mari, sosionomi U
  • Yrjänä Sakari, luokanopettaja

Varajäsenet: Niskanen Aune, eläkeläinen U ja Rautiainen Jouni, yrittäjä U

Yhteinen kirkkovaltuusto

• Mönkkönen Minna, yrittäjä/lähihoitaja U
  • Nousiainen Elina, kotitalousopettaja U
  • Väänänen Auli, emäntä/maanviljelijä U
  • Rautiainen Jouni, yrittäjä U
  • Yrjänä Sakari, luokanopettaja
  • Leppänen Paavo, eläkeläinen U

Varajäsen: Niskanen Aune, eläkeläinen U

Ylä-Savon seurakuntayhtymän kaikkien seurakuntien vaalitulokset on katsottavissa verkosta osoitteesta www.seurakuntavaalit.fi.

Lisätietoja, Pielaveden seurakunta, kirkkoherra Arto Penttinen, 0400 914 006, arto.penttinen@evl.fi